Kuriozitete

LAMTUMIRË KANCER! MJEKËSIA BËN ZBULIMIN E MADH

hkencëtarët kanë zbuluar një mënyrë për ta përdorur “proteinën ekzekutuese” BAX që të shkaktojë vdekje në qelizat kanceroze, dhe njëkohësisht të mos i dëmtojë qelizat e shëndetshme. Trajtimi deri tani është aplikuar vetëm në qelizat…